Prieteni!

Cu entuziasm și căldură, vă scriu despre lansarea paginii oficiale pe Facebook – Olga Tapordei. Ne adaptăm tendințelor de sociale media, cu alte cuvinte.

De fapt, sunt o norocoasă. Am 5.000 de prieteni pe Facebook și în suflet am loc de încă 5 ori pe atâta(minimum). Dar, Facebook nu are atâta loc. Cel puțin, nu pe profilul meu personal.

Iată de ce, din dorința de a fi cât mai aproape de cei care vor să fie aproape de mine, lansez pagina de Facebook. Creștem împreună rețeaua noastră de prieteni care vor să afle despre marketing, branding și tot ce ține de promovare eficientă direct din viață, din practică, din ceea ce fac eu zi de zi.

Ce voi publica pe pagina de Facebook?

În primul rând, experiențele mele personale legate de promovarea brandurilor locale și internaționale. Tot aici, voi publica insight-urile mele referitor la subiecte de interes, dar și voi face share de articole pe care le veți putea citi aici, pe blog.

Dați-i cu Like & Follow la pagina mea, să comunicăm direct, atât între noi, cât și cu alte persoane din acest domeniu. Un fel de networking online, dar fain de tot!

Cum păstrăm legătura?

Dați click pe ultimile cuvinte din acest articol 😉

Dați Like și, ca să fim și mai aproape, selectați See First. Așa, sigur, nu veți pierde nimic din ceea ce postez pe pagină.

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături și mă motivați să fac lucruri frumoase! Și să vorbesc despre ele 🙂

P.S.: Dacă ați fost la vreun training, workshop sau ați primit consultații de la mine, nu vă rușinați să accesați Recenziile și să lăsați acolo un insight și câteva (de exemplu 5) steluțe.  Un plus în carmă e garantat <3

Ne vedem pe pagină!
Dați click pe acest link: www.facebook.com/tapordeiolga