Despre… clipe pentru secole… cred că mai bine nu se putea de definit ceea ce face Alex Iordache și echipa sa.
Acest om, pe care îl cunosc de mai mult de 4 ani, reușește de fiecare dată să mă surprindă plăcut sau, mai bine spus, să mă aducă până la lacrimi de fericire, cu rezultatul muncii sale.
Ocupația lui s-a născut din necesitate. Acolo, la el în sat, unde pe toți stâlpii erau anunțuri despre faptul că el poate face poze 🙂
Ce s-a întâmplat după? Omul s-a regăsit, a făcut din muncă o adevărată pasiune și asta o simt toți cei care vreodată au nimerit în obiectivul lui Alex Iordache.
Ceea ce mă impresionează e faptul că el a început să avanseze și toată viața lui la propriu și la figurat este legată de fotografie.
El mereu are ceva nou: fie dezvoltă o aplicație unde e galeria ta cu poze și o poți accesa rapid din telefonul tău, fie tipărește acele “clipe pentru secole” într-un album care ți-l livrează și la “capătul lumii“.
De fapt ultimul album care mi s-a livrat ieri, a servit drept inspirație pentru acest articol.
E una să faci fotografii, să le transmiți pe mail sau încarci pe Drive și e cu totul altceva atunci când primești aceste fotografii într-un album fizic.
Eu, foarte rar ajung să reprivesc pozele din calculator sau telefon.
Albumele, însă, le răsfoim cu toată familia odată la 2-3 luni, retrăim clipe, emoții, zâmbim, ne cuprindem și ne amintim de toate detaliile din acea zi 🙂
Sunt sigură că fiica mea când va crește, va găsi amintiri din copilărie sau despre părinți (din tinerețe:) ) păstrate frumos, așa cum numai Alex putea să le adune la un loc.
Cineva îmi spunea recent de faptul că Alex Iordache are promovare multă și un marketing pus la punct.
Punctul meu de vedere la acest subiect este că poți să faci multă promovare și să cheltui bugete de marketing mari, dar dacă produsul tău e necalitativ, mai devreme sau mai târziu totul se termină.
Dacă ar fi acesta un articol plătit, atunci ar costa toată recunoștința mea și a celor care se bucură de calitatea serviciilor lui Alex Iordache
și echipa acestuia.