În primul rând, am fost impusă. Ştiu, sună straniu, dar probabil mulţi din noi suntem mai modeşti decât e necesar uneori. Aşa apar în jurul nostru oameni care ajung să ne convingă de potenţialul nostru şi de necesitatea de a împărtăşi lumii experienţa şi cunoştinţele acumulate.
În al doilea rând, necesitatea de exprimare a unor gânduri sau analize ale acestui subiect interesant pe nume MARKETING stăruie din ce în ce mai mult, iar dorinţa să le aştern pe foaie e tot mai insistentă.
Al treilea motiv ar fi că anume acest blog m-ar ajuta să îmi aranjez gândurile şi, cine ştie, poate ajung să mă roage mister Trout într-o bună zi să scriem o carte împreună 🙂
A patra cauză ar fi dorinţa de a mă dezvolta, pentru că m-am convins: cel mai repede învăţăm atunci când îi învăţăm pe alţii.
În al cincilea rând, dar nu cel din urmă, acest blog va fi un gest de mulţumire şi recunoştinţă tuturor celor care m-au ajutat să cresc şi să ajung ceea ce sunt astăzi. Contez pe susţinerea şi feedback-ul vostru în continuare.
Într-un ceas bun!